3000m2 Wellness en Outdoor Living in België. Steeds meer mensen genieten van de warme weldaad van een spa. Of dit nu binnen is of in de tuin. Niet voor niets, want de whirlpool biedt u een extra stukje levenskwaliteit. De helende en ontspannende werking van bubbelbaden, spa's, is zelfs wetenschappelijk bewezen. Een spa kan iets extra's betekenen voor uw lichaam en geest. De mogelijkheid om elke dag een moment te kunnen nemen voor uzelf. Of om samen met familie en vrienden te kunnen ontspannen.

SpaPanels™ is een nieuw merk dat spa's, waaronder het gerenommeerde merk Jacuzzi®, de uitstraling geeft die aansluit bij de luxueuze wellness ervaring die het bad biedt. Ontwikkeld door de  studio Stunning en speciaal gericht op de moderne tuin en architectuur. Niet langer doet het bad en haar accessoires afbreuk aan de harmonie die u in of om uw huis wilt creëren. Aangevuld met bijbehorende exclusieve producten om van uw buitenleven echt wat bijzonders te maken.

ONS NIEUWSTE VERKOOPPUNT

"Uw Wellness & Outdoor living Specialist in België met meer dan 3000m² Showroom in Turnhout. Tuinmeubelen, Bubbelbaden, Sauna's, Infraroodcabines, Fitness en nog veel meer om een fantastische woonervaring te verwezenlijken." 

 

 

VIND UW DICHTSTBIJZIJNDE SHOWROOM

 

 

NEDERLAND

STARLINE OOST

Overijssel

Robert Gerritsen
Eigenaar Starline Oost

De Bleek 34
7468DL, Enter

0547712303

www.starlineoost.nl

"Complete wellness projecten. Een zwembad, luxe spa, sauna, stoomcabine of een infraroodcabine. Starline Oost is official dealer van Jacuzzi®"

BELGIË

HANOLUX

Antwerpen

Annemieke Daniels
Eigenaresse Hanolux

Steenweg op Zevendonk 191
2300, Turnhout  (België)

003214420408

www.hanolux.be

"3000m2 Wellness en Outdoor Living in België. De mooiste merken onder 1 dak. Hanolux is official dealer van Jacuzzi®"

DUITSLAND

STARLINE OOST

De Bleek 34
7468DL, Enter

0547712303

www.starlineoost.nl

EEN PROJECT VAN...

WELLNESS OP HET
HOOGSTE NIVEAU

Complete wellnessproject inclusief zwembad
op 11 hoog in van der Valk Enschede.
Gerealiseerd door Starline Oost.

Exclusieve Jacuzzi ® Dealer.

Een zwembad, luxe spa, sauna, stoomcabine en een infraroodcabine. Starline Oost is official dealer van Jacuzzi® Een fantastische nieuwe showroom in Enter met alles op gebied van wellness en zwembaden.

Steeds meer mensen genieten van de warme weldaad van een spa. Of dit nu binnen is of in de tuin. Niet voor niets, want de whirlpool biedt u een extra stukje levenskwaliteit. De helende en ontspannende werking van bubbelbaden, spa's, is zelfs wetenschappelijk bewezen. Een spa kan iets extra's betekenen voor uw lichaam en geest. De mogelijkheid om elke dag een moment te kunnen nemen voor uzelf. 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om updates rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Ontdek

SpaSteps

SpaHandrails

Ombouwen

Accessoiries

Over ons

Over SpaPanels
Stores

Blog

Publications

Support

+31(0)644382228
info@spapanels.com

 

Contactpagina
 

Corporate Responsebility

Privacy & Legal Notices

Voorwaarden en bepalingen

  • Instagram
  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Snapchat Icon
  • Pinterest