SpaPanels Opera Edition

RICK LUITEN
SpaPanels

Stunning
www.stunning.nl


 

ALLE OMBOUWEN ZIJN MAATWERK

"Like a pare of designer shoes or a great suit, every set of panels is designed to the last detail. The right amount of texture, the right amount of flare and the perfect materials."

 

 

Het bouwen van deze ombouwen is een specialisme. In de catalogus, die u hier onder kunt downloaden, geven wij enkele voorbeelden van ombouwen puur en alleen om u te inspireren en uw fantasie te prikkelen. Iedere set kan custom worden samengesteld. Van de inleg tot de sierlijsten, verlichting en de schroefjes. Vraag naar alle mogelijkheden of maak een afspraak voor professioneel advies.

Bij dit professionele advies en bij het samenstellen van uw persoonlijke wellness-ervaring zal rekening gehouden worden met alle aspecten van design. U zult een voorstel ontvangen niet enkel samengesteld naar uw wensen, maar door uitgebreid onderzoek en analyse van uw tuin of leefomgeving en hierbij behorende (landschaps)architectuur. Met de juiste materialen, texturen en afwerking. Neem voor meer inspiratie een kijkje op ons Blog.

Om visueel duidelijk te maken wat onze jacuzzi ® ombouwen voor u kunnen betekenen, hebben wij bovenstaande slider toegevoegd Dit bovenstaande bad betreft de Jacuzzi ® Unique. De italiaanse design-lijn van Jacuzzi ®.

 

Bespoke design. Voor ieder bad wordt zorgvuldig een maatwerk ombouw gemaakt. Enkel voor jacuzzi ® hebben wij ombouwen klaar om te selecteren en te bestellen.

Jacuzzi ® is 's werelds meest erkende en best verkopende merk met bubbelbaden en spa's geworden. Naast het eerste spa-octrooi, heeft Jacuzzi ® 250 wereldwijde patenten voor verbeteringen in pompsystemen, straaltechnologie en productontwerp. Deze voortdurende inzet voor innovatieve productontwikkeling verzekert zijn leidende positie in de industrie en bepaalt de norm in de hele wereld.

SUMMER EVENT MUNSTERHUIS SPORTSCARS

Een speciale editie uitgevoerd voor Starline Oost te Enter. Jacuzzi ® dealer met een fantastische showroom. Zie de dealerpagina voor hun adres.

Het bad betreft de Jacuzzi ® Unique met een lichtgevende ombouw van natuursteen. Volledig telefonisch bestuurbaar.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om updates rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Ontdek

SpaSteps

SpaHandrails

Ombouwen

Accessoiries

Over ons

Over SpaPanels
Stores

Blog

Publications

Support

+31(0)644382228
info@spapanels.com

 

Contactpagina
 

Corporate Responsebility

Privacy & Legal Notices

Voorwaarden en bepalingen

  • Instagram
  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Snapchat Icon
  • Pinterest